WÄHLEN SIE SO DIE ALUFELGEN

Hogyan keressünk alufelnit a webshopban?


 

Üdv az AH WHEELS alufelni webshop oldalán!

Az új webshop készítésekor az egyik kiemelt célunk az volt, hogy a leginkább megkönnyítsük a vásárlók tájékozódását. A következőkben bemutatjuk, milyen egyszerűen is tudsz felnit keresni az oldalunkon.

Amint megérkeztél az online alufelni boltunk főoldalára, a menüsor alatt megtalálod az autótípus szerinti keresőnket. Ezt a következőképp kell használnod.

 

Alufelni keresés autótípus szerint:

alufelni_kereso_autotipus szerint

 

Először válaszd ki az autód márkáját, majd évjáratát, típusát és végül a motortípust. Majd kattints a piros Keresés gombra. 

A találati lista betöltése után, kicsit lejjebb görgetve a bal oldali menüsorban tovább tudsz szűrni alufelni gyártó, alufelni méretek és szín alapján is. Az autódhoz megfelelő alufelni találatok felett láthatod, milyen méretű gyári felnikkel szerelték az autódat a kiválasztott átmérőben. 

Ha esetleg a fenti információk birtokában is bizonytalan vagy a választásban, kérlek írj üzenetet Messengeren vagy e-mailen. 

Rendelés feladása után minden esetben ellenőrizzük, hogy valóban megfelelő alufelnit választottál-e autódra. Ha esetleg nagy, többdugattyús féknyereggel szerelt az autód, vagy gyáritól eltérő futóművel, ezt mindenképp jelezd kérlek a megrendelés után!

 

 

Alufelni keresés méret szerint:

 

alufelni_kereso_meret szerint

Amennyiben konkrét méretet keresel, úgy görgess kicsit lejjebb a főoldalon, majd meg tudod adni a kívánt felni szélességét, átmérőjét, osztókörét, a keresett ET szám tartományt, továbbá az alufelni gyártóját is. Ha ezzel a keresési módszerrel találtad meg álmaid alufelnijét, a termékoldalon is lehetőséged van ellenőrizni, megfelelő-e az autódhoz a kiszemelt alufelni.